2009-07-02 16:12:14• hírek • Szatmar.ro

Mikolában marad a Mikola

Sem a városi, sem a megyei vezetők nem mutatnak érdeklődést a csapat iránt.

Amikor június közepén Mikola kiharcolta a harmadik osztályba való feljutás jogát, az egyesület vezetői jelezték, minden támogatói megkeresés irányában nyitottak. Sőt, azt is felvetették, amennyiben Szatmárnémeti vagy a megye vezetői át szeretnék venni a csapatot, akkor a mérkőzéseknek az Olimpia stadionja adhat otthont.

Ám az azóta eltelt időben semmilyen visszajelzés és érdeklődés nem nyilvánult meg a tervvel kapcsolatban, így jelen állás szerint úgy tűnik, a Mikolai Turul Mikolában játssza majd hazai meccseit.

„Ez volt a prioritás, de hivatalosan nem keresett meg senki, tehát ez az ötlet már elesett. A község vezetése szerdán is tárgyalt a csapat jövőjéről, beszéltünk Csehi Árpád megyei tanácselnökkel, és Ioan Holdiş szenátorral is, akik jóindulattal viszonyultak az ügyhöz, és elmondták, megpróbálnak segítséget adni. A mikolai tanács nevében kérvényt is benyújtottunk a megyei tanács elé, hogy a következő ülés napirendjére vegyék fel a Turul valamilyen szintű támogatását is. Tehát reménykedünk, hogy összejön a bajnokságban való részvételhez szükséges anyagi fedezet. Még van ígéret támogatásra egy-két vállalkozó részéről is", nyilatkozta Dobos Csaba klubelnök.

Ami a gárda keretét illeti, jelen pillanatban úgy néz ki, a meghatározó emberek maradnak a csapatnál. Ezzel együtt Milu Petric edző tovább erősítené csapatát, ezért Matei (Óvári), Nichita és Petran (Homoród) valamint Mihovici (Érkávás) érkezhet a Turulhoz.

A következő szezon nevezési határideje augusztus 15-e, míg augusztus 5-ig igazolniuk kell, hogy a pálya megfelel a harmadik vonal követelményeinek.



Öröm után gond: anyagi háttér nélkül nem megy


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: